Zeegolf.nl

Genieten van Zon, Zee en Strand

De vakantiewoning

zeegolf front Het huis is gebouwd in 1993. Het jaar dat Ooghduyne haar “deuren” opende. De vakantiewoning heeft 75 m2 woonoppervlakte en ligt vrijstaand op een ruim perceel van 360 m2. De ligging is zeer dichtbij het hoofdgebouw. Hier bevindt zich de receptie van het Landalpark, een binnen- en buitenspeelplaats, een brasserie en het zwembad. 

plattegrondDe indeling en sfeer van vakantiewoning ZeeGolf is als volgt:

Entree met ruimte voor de jassen en schoenen. Een separate WC. Een badkamer met wastafel, ligbad en douche.

Twee slaapkamers met vier éénpersoonsbedden die tegen elkaar aangeschoven kunnen worden. Op iedere kamer is een kledingkast aanwezig.

In het deel met het schuine dak, waar veel licht naar binnenvalt door de mooie raampartij, bevindt zich de living met een ruime 6-persoonseettafel en een ruim zit/tv-gedeelte.

De ruime hoekkeuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een vaatwasser, een combi oven/magnetron, een koelkast met vriesvakje en een koffiezetappartaat.

Naast de keuken is een ruimte met een opbergkast en wasmachine (was-/droogcombinatie).

Buitenom is er een inpandige berging voor onder andere diverse tuinspullen.

De gelijkvloerse vakantiewoning is in 2012 geheel in nieuwe stijl ingericht. Wij willen een maritiem/nautisch en fris zeegevoel overbrengen. Dit houdt in: blauw, wit, houtlook, zandkleur, schelpen en maritieme accessoires.